Dissabte, 24 d'octubre de 2020

TMB va col·laborar amb la Marató per la pobresa

 

L’estand de TMB i Banc dels Aliments / Fundació Factor Humà

TMB va col·laborar amb la Marató per la pobresa

TMB es va sumar a la Marató per la pobresa que va organitzar TV3 el diumenge 27 de maig.

Redacció / 30.05.12 - 12:39h

La col·laboració de l’empresa amb la Marató va ser a través de la participació en les activitats prèvies que es van celebrar el dissabte 26 de maig al Parc de la Ciutadella, a la glorieta de la plaça de la Cascada, on es va ubicar un espai pensat per a la reflexió i el debat, dinamitzat per Lluís Reales, de BTV, sobre la problemàtica de la pobresa i l’exclusió social i la col·laboració del món empresarial en projectes per ajudar a superar-la.

L’acte va ser organitzat pel grup de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Fundació Factor Humà i va consistir en una mostra conjunta d’iniciatives solidàries entre empreses i organitzacions, en la qual TMB va donar a conèixer la seva col·laboració amb el Banc dels Aliments.

Els objectius d’aquesta acció van ser:

  • Incrementar la sensibilitat i la responsabilitat social de les empreses.
  • Promoure el voluntariat corporatiu.
  • Fomentar iniciatives col·laboratives entre el món empresarial i el tercer sector per combatre la pobresa i l’exclusió social.

També hi va participar l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya, que va col·laborar en la logística de l’acte amb la presència d’un camió de les seves caravanes solidàries.

Les entitats col·laboradores de l’acte van vendre en els seus espais globus a 1€ sota el lema “Dóna aire per la Marató”. La recaptació obtinguda es va destinar íntegrament a la Marató per la pobresa.

Cal destacar que TMB també ha participat en la Marató facilitant la gravació del clip de Tortell Poltrona que es va enregistrar a l’estació de metro de Sagrada Família (http://www.tv3.cat/videos/4032110/Tortell-Poltrona-amb-la-Marato-per-la-pobresa). Igualment, s’està col·laborant en la difusió de la Marató, amb l’emissió a les pantalles de MouTV a les xarxes de metro i autobús de l’espot oficial i el del partit solidari Barça vs. Barça.

Com a cloenda de l’acte es van deixar anar els globus com a acte simbòlic.

 

Moment del col•loqui / Fundació Factor Humà
Moment del col•loqui / Fundació Factor Humà
Moment del col•loqui / Fundació Factor Humà
Moment del col•loqui / Fundació Factor Humà

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB