Imatge de MarcOliver_Artworks a Pixabay
Imatge de MarcOliver_Artworks a Pixabay

TMB treballa pel reconeixement com a empresa saludable a través del benestar laboral

Recentment, s'ha donat un pas important en aquest camí amb l'aprovació de la Política Empresa Saludable.

Redacció - Salut Laboral / 27.09.23 - 09:45h

La promoció de la salut a la feina és una estratègia corporativa que té com objectiu enfortir el potencial de salut, així com prevenir malalties i millorar el benestar laboral de tot el personal.

A més, aquest procés persegueix possibilitar l'accés a oportunitats d'informació científica i tecnològica que millori el control sobre la pròpia salut i afavoreixi l’adopció d’hàbits de vida saludables.

Des de 1990 TMB, mitjançant el personal sanitari, està impulsant i promovent campanyes de promoció de la salut dirigides a tot el personal. Aquestes intervencions es fonamenten en els eixos següents:

  • La modificació d’hàbits poc saludables i la prevenció de les malalties comunes més freqüents amb una morbiditat significativa. 
  • La major dotació de recursos sanitaris i socials interns
  • La participació activa de tot el personal

També es planifiquen i imparteixen formacions a diferents col·lectius dirigides a millorar les relacions interpersonals entre els equips, la gestió pròpia emocional i dels conflictes, que contribueixen igualment a equilibrar la salut psíquica i el benestar laboral.

Aprovació d'una política d'empresa saludable

Per tal de consolidar i seguir avançant en aquest model de promoció de la salut, TMB ha definit com a projecte, dintre del Pla estratègic de la companyia, la certificació com a empresa saludable, que s’iniciarà els propers mesos.

Per impulsar aquest projecte i tenir com a empresa uns objectius clars i un marc de referència, s’ha aprovat una política que persegueix aquesta fita.

Aposta per la teva salut!

Tanmateix, aprofitem per recordar que continua desenvolupant-se de manera activa el programa de promoció de la salut amb les intervencions següents:  

  • Deixar de fumar  
  • Prevenció  de l’obesitat
  • Prevenció de les malalties cardiovasculars
  • Prevenció del càncer de pròstata
  • Prevenció del càncer de colon
  • Alimentació saludable
  • Prevenció del mal d’esquena 

Si esteu interessats en rebre informació respecte a aquestes campanyes, podeu posar-vos en contacte amb el vostre Centre de Salut de TMB de referència.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB