Divendres, 18 de setembre de 2020

TMB ret homenatge a 147 treballadors pels 25 o 40 anys de servei a l'empresa

 

Noces_argent / M.A. Cuartero

TMB ret homenatge a 147 treballadors pels 25 o 40 anys de servei a l'empresa

El Museu Nacional d'Art de Catalunya va acollir el dilluns 23 de marc l'acte de les noces de plata i d'or dels empleats/es que celebren  25 o 40 anys de servei a Transports de Barcelona i els 25 anys de servei a Ferrocarril Metropolità de Barcelona.

Redacció / 25.03.15 - 10:22h

La Sala Oval del MNAC ha estat aquest any l'escenari triat per a la celebració del reconeixement a 147 treballadors pels seus anys de vinculació a l’empresa. El president, Joaquim Forn, i el vicepresident, Dídac Pestaña, van lliurar les medalles i els diplomes a 91 empleats pels seus 25 anys de servei a TB i a 23 empleats pels seus 25 anys de servei a Metro. Acte seguit es van lliurar les plaques commemoratives i els diplomes a 33 empleats pels 40 anys de vinculació a l'empresa d'Autobusos.

Prèviament a la celebració, els homenatjats van fer una visita exclusiva per a ells a una de les col·leccions del MNAC. La celebració va començar al migdia amb la benvinguda a càrrec de Dídac Pestaña, vicepresident executiu, que els va dedicar unes paraules de felicitació. Tot seguit es va projectar el documental del director de cinema Albert Solé que descriu l'activitat d'un dia de Metro i Bus  i es va donar pas a l'acte de lliurament dels diplomes i de reconeixement pels anys de vinculació a TMB. A continuació en Daniel Fernández Dominguez, representant de tots els treballadors homenatjats, va dir unes paraules d'agraïment. Va tancar l'acte el president de TMB, Joaquin Forn, que va dedicar unes paraules als homenatjats per donar-los l'enhorabona i agrair-los l'esforç i la dedicació de tots aquests anys.

Finalment hi va haver una actuació musical i un petit aperitiu.

Per veure i descarregar les fotografies de la celebració clica l'enllaç de flickr.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB