TMB participa en La Salle Talent Week 2023

La Salle Talent Week és un punt de trobada entre les empreses i els alumnes o antics alumnes que volen incorporar-se al món laboral.

Redacció - RR.HH / 19.12.23 - 11:19h

El 23 de novembre a La Salle Campus BCN, es va celebrar l’11a edició de La Salle Talent Week, un esdeveniment anual on empreses, estudiants i antics alumnes es reuneixen per compartir les seves expectatives i inquietuds professionals i, alhora donar l’oportunitat a les empreses de conèixer potencials candidats per a incorporar als seus equips. 

Durant l'esdeveniment, TMB va atendre el públic assistent i va mostrar la seva oferta, tant d'estudiants en pràctiques com dels diferents llocs de treball que es desenvolupen dins de la companyia. 

Cal destacar que els vint-i-un estudiants que estan realitzant pràctiques en diferents àmbits de la companyia van ser convidats a l’esdeveniment.

A la fira hi van assistir tant perfils júniors (estudiants de grau / acabats de graduar) com semisèniors i sèniors (màsters / postgraus / antics alumnes) dels diferents àmbits de coneixement: enginyeria, animació i efectes visuals, management, arquitectura i construcció i va comptar amb la presència d’empreses punteres en diversos àmbits: logística, automoció, enginyeria i altres.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB