Dimecres, 30 de setembre de 2020

TMB participa en la presentació primer estudi a Espanya sobre el Lideratge Intergeneracional

 

TMB participa en la presentació primer estudi a Espanya sobre el Lideratge Intergeneracional

El director de l’àrea de persones i organització, Carlos Jiménez, va moderar una taula d’experts centrada en els estils de lideratge, associat a la generació dels managers.  

Albert Piqué / 18.02.20 - 12:11h

En l’esdeveniment, convocat per l'Observatorio Generación & Talento, hi van participar empreses com CaixaBank, Naturgy, Boehringer Ingelheim, entre d’altres, i experts del món universitari i institucional.

L’estudi analitza els comportaments directius segons la generació dels managers i com desenvolupar el seu lideratge per a la gestió eficaç d'equips intergeneracionals. Posa de manifest com la generació i el talent s’han convertit en una de les claus de la competitivitat més importants, no sols per les empreses sinó que també per les persones i els estats.

Tot el treball ha estat liderat per l'Observatorio Generación & Talento i el seu soci acadèmic, la Universitat Europea de Madrid. 

L'Observatorio Generación & Talento és una entitat que promou la gestió activa de la diversitat generacional entre les empreses, i pretén extreure indicadors que aportin conclusions i projeccions en termes de rendibilitat i competitivitat, per poder demostrar les relacions que tenen les polítiques d’edat, en relació amb el negoci.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB