Mari Cruz Briongos, responsable de SAP – PM
Mari Cruz Briongos, responsable de SAP – PM

TMB participa en la 1a edició del Fòrum de Manteniment de la Indústria de l'Automoció

Ponències i taules rodones per intercanviar experiències en projectes de millora del manteniment en un entorn nou com és l'associat a les tecnologies de la indústria 4.0

Redacció / 18.12.17 - 08:27h

Recentment, a l'Institut Químic de Sarrià (IQS) es va celebrar el I Fòrum de Manteniment de la Indústria de l'Automoció, amb un èxit aclaparador d'assistents, que va comptar amb més d'un centenar de persones procedents de diferents empreses del sector de l'automoció, manteniment i enginyeries, així com estudiants d'enginyeria. Un fòrum per parlar del present i el futur de la indústria de l'automoció i per presentar casos pràctics de com s'estan preparant les empreses enfront del manteniment a la indústria 4.0. 

TMB va estar representada per Mari Cruz Briongos, responsable del mòdul de Manteniment de SAP dins de l'àrea de Tecnologia.  La seva ponència va tractar sobre la Gestió Integral del Manteniment a les cotxeres de Bus i els projectes en curs i de futur per a la consecució del manteniment 4.0. 

Aquesta primera edició ha servit per analitzar els nous reptes de les tecnologies de la indústria 4.0 davant del manteniment, per preparar-se per al canvi que els nous entorns més moderns i dinàmics exigeixen, per intercanviar experiències en projectes de millora del manteniment i per aprendre dels millors experts en la millora de l'eficiència.

La jornada va finalitzar amb una taula rodona entre els ponents i els experts en què es van intercanviar experiències en projectes de millora del manteniment en un entorn nou, com és l'associat a les tecnologies de la indústria 4.0.

El Fòrum ha estat organitzat per la Societat de Tècnics d'Automoció (STA), amb la col·laboració de l'Associació Espanyola de Manteniment (AEM), GPO Sistemas i el CIAC.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB