Imatge d’una de les sessions del taller "TMB es mou per l’educació"
Imatge d’una de les sessions del taller "TMB es mou per l’educació"

"TMB es mou per l’educació" s'amplia

Atesos els bons resultats que durant el darrer curs escolar ha tingut el taller de diversificació curricular "TMB es mou per l’educació", s’ha posat en funcionament una adaptació d’aquesta activitat educativa per a centres d’educació especial.

Redacció / 01.12.11 - 00:00h

"TMB es mou per l'educació" s'amplia amb tallers per a alumnes d'educació especial. A més de la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, l’escola Vil·la Joana ha participat en la prova pilot d’aquesta nova iniciativa educativa.

El taller té com a finalitat donar suport als centres educatius per tal que els nois i noies assoleixin els objectius i les competències bàsiques de l’etapa, i afavorir l’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria.

En total s’han dissenyat 10 sessions de dues hores de durada que es desenvolupen en diferents centres de TMB amb una metodologia lúdica, fomentant la interacció, la participació i el treball reflexiu en grup on, a partir de l’extrapolació de les vivències quotidianes dels participants, s’hi treballen valors i actituds en relació amb la mobilitat sostenible i el transport públic.

Els tallers estan tutoritzats pels mateixos professors del centre i pel grup de monitors de TMB Educa.

Aquesta iniciativa es presenta per primera vegada aquest any de la mà de dos centres educatius: l’escola Vil·la Joana (especialitzada en alumnes amb discapacitat psíquica) i l’escola Josep Pla (especialitzada en alumnes amb discapacitat auditiva i psíquica).

Gràcies a l’acord de col·laboració entre TMB i el Consorci d’Educació, totes dues institucions treballen per fomentar la participació i el treball reflexiu dels grups.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB