Dissabte, 19 de setembre de 2020

TMB, convidada pel Banc Mundial per explicar la mobilitat de Barcelona

 

TMB, convidada pel Banc Mundial per explicar la mobilitat de Barcelona

Ha estat en el marc d’unes jornades organitzades pel Banc Mundial per debatre sobre els reptes de la mobilitat sostenible. TMB va ser l’única empresa operadora convidada, i va presentar la mobilitat de Barcelona.

Redacció / 15.04.19 - 14:28h

Pau Noy, adjunt al conseller delegat de TMB, va participar la setmana passada a Washington en unes jornades organitzades pel Banc Mundial sobre mobilitat sostenible. Entre els assistents hi havia el ministre de Transports de Ghana, H.E. Kwaku Ofori Asiamah; els representants permanents del Kazakhstan a l'ONU, H.E. Kairat Umarov, i del Tadjikistan, H.E. Mahamadamin Mahmadaminov; la directora executiva de l'Organització Nacional de Carreteres d'Uganda i la directora de l'Oficina de Sostenibilitat de l'Autoritat de Trànsit de l'Àrea Metropolitana de Washington (WMATA), La intervenció de TMB es va centrar en els reptes dels sistemes de transport públic per fer més segurs, fiables, eficients i menys contaminants els serveis de metro i autobús, i satisfer alhora les necessitats de mobilitat de la ciutadania. 

Les conclusions d’aquest esdeveniment serviran per establir un full de ruta global per tal que  tot el món treballi en direcció a aconseguir sistemes de transport eficients, segurs i verds, elements fonamentals per assolir els Objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

 
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB