TMB, en cinquena posició del rànquing empresarial català en nombre de treballadors

TMB, amb una plantilla de gairebé 8.000 treballadors, se situa just darrere de corporacions com ACS, SEAT, CaixaBank i Mercadona, i per davant del Banc de Sabadell, Bon Preu, El Corte Inglés i BBVA.

Redacció / 17.04.18 - 10:05h

El primer lloc del rànquing l'ocupa la constructora ACS, de Florentino Pérez, que és el grup empresarial que ocupa més persones a Catalunya, amb més de 15.000 treballadors repartits entre les seves filials, com ara Dragados. El segon lloc l'ostenta l'empresa SEAT, amb una plantilla a la factoria de Martorell de 14.500 empleats. El tercer lloc és per la cadena de supermercats Mercadona, que ja ocupa 12.900 persones després d'ampliar la plantilla en més de mil treballadors l'últim any. En quart lloc, l'empresa amb més treballadors és CaixaBank, amb diferència el banc que té la plantilla més gran a Catalunya, amb uns 10.000 empleats. 

Al top ten, ocupant del sisè al desè lloc, hi ha dues cadenes de supermercats més i tres bancs. Caprabo, amb una plantilla de 6.800 treballadors, és sisena en el rànquing, seguida pel Banc Sabadell, amb 6.500 empleats, i la cadena de supermercats catalana BonPreu, amb 6.100 treballadors. Tanquen els deu primers llocs del rànqing el BBVA i el Corte Inglés, amb unes plantilles de més de 6.000 treballadors.

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB