Un dels grups de nous i noves auxiliars que s'han incorporat al Telefèric
Un dels grups de nous i noves auxiliars que s'han incorporat al Telefèric

El Telefèric de Montjuïc ha incorporat nou personal auxiliar al llarg d'aquest estiu

Després del tancament del procés selectiu per establir una borsa d’auxiliars del Telefèric de Montjuïc, tres dones i sis homes s’han incorporat al servei entre el 16 de juny i el 19 de juliol.

Redacció / 26.07.23 - 08:50h

El servei del Telefèric de Montjuïc compta amb nou personal: són el Pablo, la Laia, el Pau, el Cristian, la Mariona, la Laura, el Daniel, el Joan i l'Albert, que han començat a prestar servei com a auxiliars de Telefèric aquest estiu. Les incorporacions s’han produït en tres moments dels mesos de juny i juliol, estant ja totes nou persones incorporades des del passat 19 de juliol.

Un dels grups de nous i noves auxiliars que s'han incorporat al Telefèric

Els treballadors i treballadores han estat seleccionats durant el procés per constituir una borsa d’auxiliars, un procés que va iniciar-se a principis d’any. Prèviament a la seva incorporació, han participat en cinc sessions formatives que han desembocat en les acollides celebrades el 26 de juny i el 12 de juliol.

Els i les nous auxiliars han estat formats en atenció al client i en altres qüestions relacionades amb les funcions de la seva feina a les instal·lacions de Miramar. En aquest primer període de l’estiu, ja estan treballant en els torns assignats per atendre els i les visitants i residents que decideixen descobrir Barcelona des del cel. Benvinguts i benvingudes!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Llocs
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB