Dimarts, 2 de juny de 2020

Tall del servei de Rodalies durant el Nadal

 

Tall del servei de Rodalies durant el Nadal

Del 21 de desembre al  5 de gener la circulació de trens de les línies R3, R4 i R12 de Rodalies quedarà interrompuda entre les estacions d'Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal. Per minimitzar les afectacions als usuaris i usuàries es reforçarà la L1 i s'habilitarà un servei de bus.  

Albert Piqué / 17.12.19 - 09:20h

El tall es produeix per la instal·lació de 46 bigues de reforç als túnels viaris de la plaça de les Glòries, cosa que fa necessari el tall del servei. 

El pla alternatiu per facilitar la connexió amb la xarxa ferroviària preveu el reforç de la L1 amb tres trens addicionals durant les hores punta dels dies laborables i un servei de bus articulat, amb parada a Sant Andreu Arenal, La Sagrera i Clot-Aragó, que funcionarà de les 6.00 a les 10.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores, amb una freqüència de pas d'entre 7 i 8 minuts, en funció de les necessitats del servei. 

Un equip addicional amb més de cent persones —entre AAC, informadors i personal de seguretat a les estacions afectades— atendrà els viatgers i viatgeres i respondrà els dubtes. A més, s'habilitarà senyalització especial a les estacions per indicar les alternatives de transport.

 Com afecta el tall del servei a les diferents línies?

  • Els trens de les línies R3 i R4 Nord iniciaran i acabaran el recorregut a Sant Andreu Arenal.
  • Els trens de la línia R4 Sud circularan amb normalitat fins a Arc de Triomf, on es desviaran cap a Badalona, amb parada a Clot-Aragó.
  • La línia R12 es desviarà pel passeig de Gràcia i no tindrà parada a la plaça de Catalunya.
  • Es modificaran els horaris de les línies R3 i R4.
  • L'estació de Renfe La Sagrera – Meridiana romandrà tancada.

Els títols de transport de Renfe, no integrats, seran vàlids per accedir a les estacions de metro de Rambla Just Oliveras, Sants Estació, Passeig de Gràcia, Catalunya, Arc de Triomf, Clot, Fabra i Puig, Sant Andreu, La Sagrera i Cornellà Centre.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB