Dijous, 16 de setembre de 2021

Superequip!

 

Superequip!

Agraïment a l’equip multidisciplinari que va fer possible la presentació dels nous vehicles que s’estan incorporant a la flota de Bus amb la marca EcoBus als laterals, que a partir d’ara identifica les unitats de TMB amb les qualitats ambientals més avançades. 

10.06.21 - 09:50h

Ahir es van presentar els 23 nous autobusos 100% elèctrics i 46 híbrids (elèctrics i de gas natural comprimit) que s’estan incorporant a la flota al llarg del segon trimestre de l’any i amb els quals Barcelona fa un pas més cap a la millora del medi ambient i l’eficiència en el transport públic de superfície, ja que substitueixen unitats dièsel i de gas natural de primera generació que han arribat al final de la vida útil. 

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’AMB, Ada Colau, i el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, junt amb la presidenta de TMB, Rosa Alarcón.

Tot plegat va ser possible gràcies al treball i col·laboració multidepartamental. Professionals d’operacions, d’enginyeria, de material mòbil, de tecnologia, de comunicació i de màrqueting. A tots ells i elles, MOLTES GRÂCIES!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB