Divendres, 28 de gener de 2022

Sorteig per guanyar un mes de subscripció premium a Nubico

 

Logo Nubico

Sorteig per guanyar un mes de subscripció premium a Nubico

El club GenTMB sorteja 250 subscripcions d'un mes a Nubico, una plataforma que serveix llibres digitals (e-books) als seus usuaris i, a més a més, ofereix una infraestructura al núvol que permet sincronitzar el progrés de lectura entre els diferents dispositius que vulguem utilitzar.

10.06.15 - 10:21h

El Club GenTMB sorteja 250 codis premium per gaudir gratuïtament de la lectura digital durant un mes a través de la plataforma Nubico. Nubico disposa d'una oferta de milers de títols i de més de 40 revistes que podran consultar durant un mes tots els guanyadors del sorteig. S'hi pot participar des de l'1 fins al 15 de juny, tots dos inclosos.

Els 250 afortunats rebran un correu electrònic amb el codi premium i les instruccions per activar-lo. L'activació caldrà fer-la abans del 30 de setembre i els llibres disponibles al catàleg de Nubico podran ser llegits  durant un mes des de les aplicacions gratuïtes per a Android i iOS, així com des del seu visualitzador web. A més a més, qui disposi d'un lector eReader compatible amb la plataforma podrà aprofitar la comoditat de les pantalles e-ink. El progrés de lectura es pot sincronitzar  amb 5 dispositius diferents, cosa que vol dir que podem començar a llegir un llibre a casa amb un iPad i seguir llegint-lo al tren amb l'smartphone. Per participar-hi només cal ser soci, entrar a la pàgina www.clubgentmb.cat, cercar Nubico i clicar a “Participa”.

Com que el Club GenTMB és un club exclusiu, per poder participar en el sorteig i gaudir de la resta d'avantatges de ser-ne soci –ofertes i descomptes constantment actualitzats–,  cal inscriure-s'hi mitjançant el correu electrònic corporatiu. Les persones que no en disposin poden escriure un correu a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB