Dissabte, 19 de setembre de 2020

S'inicia la instal·lació de carregadors de mòbil a 15 trens de la L2

 

Carregadors mòbils / TMB

S'inicia la instal·lació de carregadors de mòbil a 15 trens de la L2

La línia 2 és novament capdavantera en innovació aplicada al transport públic.

Carles Riera, resp. de Processos de Qualitat i Medi Ambient / 06.07.18 - 11:13h

Metro ha iniciat la tercera fase de la instal·lació de carregadors de dispositius mòbils a 15 trens de la línia 2 del metro, que finalitzarà a finals del mes de setembre.

Els carregadors dels dispositius estan situats a les parets de les dues testeres de cada tren i són fàcilment localitzables gràcies a la senyalització informativa del servei de càrrega. Tots estan equipats amb quatre ports USB amb tecnologia de càrrega ràpida Quick Charge 3.0 amb una potència de 58 watts i una tensió de sortida de 5 a 12 volts. Han estan dissenyats especialment per al Metro de Barcelona per l'empresa Yupcharge per oferir la màxima càrrega en el mínim de temps possible.

El desembre del 2016 es va iniciar la prova pilot dels carregadors USB amb cinc equips de recàrrega instal·lats a les àrees de descans de les estacions de la L2 de Sagrada Família (2), Passeig de Gràcia, Universitat i Paral·lel.

Al març del 2017 dos trens de la línia 2 de metro van incorporar carregadors de dispositius mòbils perquè els usuaris els puguin utilitzar gratuïtament per reomplir les bateries dels seus mòbils. Començava així la segona part de la prova pilot que està impulsant TMB de la mà de l’empresa catalana Yupcharge. Ara, amb aquests 15 trens, ja seran 17 les unitats dotades amb aquests dispositius de les 22 unitats de què disposa la línia 2. 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB