Dimarts, 2 de juny de 2020

Sessions de ioga a la Sala Gaudí

 

Ioga

Sessions de ioga a la Sala Gaudí

Aprèn a controlar els teus pensaments i a reduir els efectes de l'estrès alhora que aprens bones postures per ajudar el teu cos.

Redacció / 22.10.19 - 07:58h

Els dijous, des del 24 d'octubre fins al 23 de gener, a la Sala Gaudí-Sagrada Família es faran classes de ioga en horari de matí, de 9.30h a 10.30h, i en horari de tarda de 16.30 a 17.30 h. Aquestes sessions tenen un cost de 40 euros el trimestre, que s'abonarà el primer dia de classes. Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós ordre de petició. 

Les persones interessades a participar en el curs cal que enviïn un correu electrònic a: Servei_Top@tmb.cat amb còpia a arodriguez@tmb.cat

Segons l'Assemblea General de les Nacions Unides, “el ioga ofereix un enfocament integral de la salut i del benestar i el Dia Internacional ajuda a la difusió d'informació sobre els beneficis de practicar-lo per a la salut de la població mundial".  A més, el ioga també aporta harmonia en tots els àmbits de la vida i és famós perquè contribueix a la prevenció de malalties, la promoció de la salut i la gestió de molts trastorns relacionats amb l'estil de vida.

Des de fa anys, el Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral impulsa actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida dels treballadors i treballadores facilitant la pràctica d'esports com ara el taitxí, el ioga, l'atletisme, l'excursionisme, etc., així com la publicació d'articles a la revista GENTMB referents a la pràctica de l'esport i els beneficis de l'activitat esportiva.

Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB