Dissabte, 19 de setembre de 2020

Els serveis solidaris de TMB, també amb els nostres grans

 

servei solidari / Pep Herrero

Els serveis solidaris de TMB, també amb els nostres grans

Dels serveis solidaris per a la mobilitat amb què des de fa molts anys col·laborem amb entitats del tercer sector social, en aquesta ocasió volem fer explícit com beneficien les persones grans.

Redacció / 04.06.19 - 11:24h

Ahir es va fer un servei de recollida de 23 residents del Centre per a la Gent Gran Vitalia Sants per portar-los a l’Aquari de Barcelona i a mitja tarda dur-los de tornada a la residència. Aquest és un dels diversos serveis que es realitzen per a persones grans. Es col·labora amb moltes institucions, com per exemple amb la residència per a la tercera edat L'Onada i amb la residència La Verneda i La Pau.

Aquests serveis els fa el grup de 124 conductors voluntaris a petició d'entitats que tracten  persones amb discapacitats, com la Fundació Institut Guttmann, centres d'educació especial com CEE Concha Espina, Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet i centres ocupacionals com Aprodisa, etc...

Conductor voluntari és una de les modalitats de voluntariat de TMB; es tracta de professionals de la conducció que realitzen serveis especials en el seu temps lliure, per facilitar el desplaçament de persones amb necessitats especifiques de mobilitat, discapacitat, gent gran, col·lectius en risc d’exclusió social, etc.

Si estàs interessat a participar-hi, només cal que ens ho comuniquis a través del correu electrònic: acciosocial@tmb.cat

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB