Divendres, 29 de maig de 2020

El Servei TOP, compleix un any

 

El Servei TOP, compleix un any

Demà, farà un any que va néixer el Servei de Transformació Organitzacional i de Persones, TOP, amb la missió d’acompanyar l’organització i  les persones en els processos de canvis organitzatius.

Servei de Transformació Organitzacional i de Persones, TOP / 20.12.19 - 09:59h

Ara fa un any, en un context ple de canvis socials i tecnològics constants, amb nous reptes, amb ritmes cada vegada més accelerats, va néixer el Servei TOP amb la missió d’acompanyar l’organització i  les persones en els processos de canvis organitzatius en totes les seves vessants, impulsant noves formes de treballar, de comunicar i de relacionar-se,  buscant l’equilibri entre els objectius estratègics, organitzatius i personals, per tal de possibilitar l’evolució necessària vers un futur d’èxit sostenible d’acord amb la missió i els valors corporatius de TMB, tenint en compte al benestar de les persones.

Són moltes els processos i accions que s’han desenvolupat al llarg d’aquest any i que podeu consultar en el document publicat al peu de l'article. Una feina que ha estat possible gràcies a la CO-CREACIÓ, el  CO-LIDERATGE, i la implicació de les persones que formen part de l’equip humà de TMB.

Es presenta un 2020 ple de nous reptes.  Entre tots/es farem possible la transformació per assolir-los amb èxit! 

 

Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB