Dimecres, 30 de setembre de 2020

Sandra Villanueva, AAC i corredora solidària

 

Sandra

Sandra Villanueva, AAC i corredora solidària

La Sandra Villanueva Escudero, agent d'atenció al client de la L3, correrà el 26 de febrer la Sahara Marathon, una cursa solidària pels nens refugiats del Sàhara Occidental dels campaments sahrauís a Tindouf, Algèria. 

Redacció / 06.02.19 - 09:06h

La Sahara Marathon és una cursa solidària pel desert que va sorgir com una forma d'ajuda al poble sahrauí, que porta 43 anys a l'exili. A través de l'esport, té la voluntat de recaptar fons per a projectes d'ajuda humanitària.

La voluntat de la Sandra no és només córrer la cursa, sinó vincular el viatge i el running a una causa solidària: les dones i l'esport. La idea és recollir fons per construir un camp de voleibol  per a les dones, perquè tinguin un espai per fer esport, un espai per reunir-se i un espai per sentir-se bé i sentir-se valorades.

Per poder dur-ho a terme ha llançat una campanya de crowdfunding amb la idea de recollir els fons necessaris. Si voleu contribuir-hi, ho podeu fer clicant aquest enllaç:

https://www.migranodearena.org/reto/19328/nos-ayudas-a-sembrar-en-el-des...

Si en voleu saber més, la Sandra té un blog on explica els seus entrenaments, col·laboracions, etc. https://corretrastussuenos.wordpress.com/

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB