Diumenge, 5 d'abril de 2020

Ruta de les societats secretes

 

Cartell societats secretes

Ruta de les societats secretes

El món que envolta les societats secretes provoca curiositat i controvèrsia. Et proposem un itinerari per descobrir les seves claus de la mà de GoBCN.

Redacció / 25.11.19 - 08:38h

Tot desmuntant els tòpics i fugint de teories enigmàtiques i conspiratòries, coneixerem la història real de les societats secretes a Barcelona, els seus símbols i emblemes, i els principis i valors.

La GenTMB que s'animi a fer-la gaudirà d'una tarda de misteri d'art, de llum i de les ombres d'una de les èpoques més misterioses de la història.

La sortida es farà el dia 29 de novembre a les 17 h i el punt de trobada serà a la plaça Ramon Berenguer (al costat del cavall), 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta és de 6,80 € per als empleats/des; de 9,20 € per als familiars amb passi i de 17 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com  amb còpia a: Servei-Top@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES 62 0182 8727 5602 0068 2295 en el moment de formalitzar la reserva. Fes la ruta, no et deixarà indiferent. Les places són limitades.

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB