Divendres, 26 de febrer de 2021

Ruta per la basílica de Santa Maria del Mar

 

Ruta per la basílica de Santa Maria del Mar

Descobreix el millor exemple del gòtic català, i la història i els racons que amaga el meravellós temple de Santa Maria del Mar.

Redacció / 04.11.19 - 07:44h

La història de Santa Maria del Mar és una història lligada al poble de la ciutat de Barcelona, al seu barri de la Ribera, on s'alça un emblema de l'art gòtic català aixecat amb la suor dels ciutadans, la basílica de Santa Maria del Mar.

La GenTMB que s'animi a fer-la gaudirà d'una tarda d'art, de llum i de les ombres d'una de les èpoques més misterioses de la història.

La sortida es farà el dia 15 de novembre a les 10.30 hores del matí i el punt de trobada serà davant l'entrada principal de Sta. Maria del Mar, al costat de la Font, 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 6,80 € per als empleats/des; 9,20 € per als familiars amb passi i de 17 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com  amb còpia a: Servei-Top@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES 62 0182 8727 5602 0068 2295 en el moment de formalitzar la reserva. Fes la ruta, no et deixarà indiferent. Les places són limitades.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB