Divendres, 24 de setembre de 2021

Reobertura del funicular i el telefèric de Montjuïc

 

Funicular / arxiu TMB

Reobertura del funicular i el telefèric de Montjuïc

S'han realitzat les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions, així com de formació i reciclatge del personal. 

Redacció / 17.02.17 - 12:13h

Avui, el funicular i el telefèric de Montjuïc han obert de nou les seves portes al públic en l'horari habitual, un cop feta l'actuació general de manteniment programada per cada any, que es fa coincidint amb l'època de menys demanda i en què hi ha disponibilitat dels mantenidors d'aquests sistemes de transport.

Coincidint amb aquestes setmanes sense servei, el personal del funicular ha realitzat el reciclatge anual de conductor de funicular, i el personal del telefèric el reciclatge d'auxiliar d’estació, així com cursos de primers auxilis i de treballs en alçada. 

Més de 12,5 milions de viatges en 10 anys

El telefèric de Montjuïc va fer el 2016 més d'1,4 milions de viatges i des de la inauguració el 2007, és a dir, en aquests 10 anys, ja ha superat els 12,5 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible a tothom. 

Per la seva banda, el funicular de Montjuïc va ser construït per a l’Exposició Internacional del 1929 i es va renovar completament el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics. L'any 2002 es va integrar a la xarxa de metro i actualment enllaça l'estació de metro de Paral·lel, de les línies 2 i 3, amb l'avinguda Miramar.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB