Divendres, 28 de gener de 2022

Reconeixement als 25 i 40 anys de servei a TMB

 

Fotografia de grup dels assistents / M. A. Cuartero

Reconeixement als 25 i 40 anys de servei a TMB

El 22 d'abril va tenir lloc al Gran Teatre del Liceu l'acte d'homenatge a tots els treballadors de TMB que compleixen 25 anys a l'empresa el 2014, i als treballadors de Transports de Barcelona que en compleixen 40.

Redacció / 28.04.14 - 09:21h

El Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu ha estat un any més l'escenari de l'homenatge als treballadors que compleixen 25 i 40 anys a la companyia. A l'acte hi van assistir, en representació de la direcció de l'empresa, el president de TMB, Joaquim Forn; el coordinador general i director general de Bus, Jaume Tintoré; el director executiu del gabinet de presidència, Jordi Nicolás; el director general de Metro, Sebastià Buenestado, i la directora de l'àrea d'Administració, Finances i RRHH Corporatius, Asunción Santolaria.

La celebració va començar a les 12 del migdia amb la intervenció de José Antonio Nuel, responsable de la Unitat de Participació i Integració, que va fer la presentació i va donar pas a l'acte de reconeixement als 25 i 40 anys de servei a la companyia dels homenatjats.

Els representants de la direcció de l'empresa van lliurar un diploma a tots els treballadors que van assistir a l'acte. També es van repartir medalles i plaques commemoratives: una medalla per a cada assistent que celebrava els 25 anys de vinculació amb l’empresa i una placa per a cada assistent que en celebrava 40. A continuació el president de TMB va dedicar unes paraules als homenatjats per donar-los l'enhorabona i agrair-los en nom de tota la companyia l'esforç i la dedicació. L'acte va continuar amb un breu concert, un còctel i la possibilitat de visitar les instal·lacions del Liceu.

Enguany 39 treballadors d'autobús i 24 de metro compleixen 25 anys de servei a l'empresa, que també compta amb 7 treballadors que han arribat als 40 anys de dedicació a TB.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB