Les aplicacions corporatives no podran contenir fotos personals
Les aplicacions corporatives no podran contenir fotos personals

Publicació de fotografies personals als perfils de les aplicacions corporatives de Microsoft

Les aplicacions, mitjans i dispositius tecnològics que s'utilitzen a TMB tenen una finalitat professional, motiu pel qual no s'escau incloure fotografies personals als perfils de les aplicacions corporatives. 

Redacció / 31.10.23 - 11:10h

Les empreses de TMB, com a responsables del tractament de les dades utilitzades a través de les aplicacions corporatives, han de garantir l’aplicació del principi de minimització del Reglament Europeu de Protecció de dades. Per aquest motiu, només es pot fer ús d’aquelles dades estrictament necessàries per a la finalitat d’aquestes aplicacions. 

En aquest sentit, les fotografies personals en aplicacions corporatives, en tant que que no són necessàries per a la realització del tractament, no han d’incorporar-se en aquestes aplicacions.

Cal tenir en compte que, segons s’estableix a la Guia de bones pràctiques en protecció de dades de TMB, les aplicacions, mitjans i dispositius tecnològics tenen una finalitat professional. Per tant, les fotografies personals no haurien d’estar en aquests mitjans. 

Passos a seguir per retirar les fotografies personals

  • Per eliminar la fotografia cal entrar a Microsoft Teams des de l’aplicació o des del navegador, sempre a través de l’escriptori (no és possible portar a terme l’operació des d’un dispositiu mòbil).
  • Hem de clicar a sobre de la fotografia ubicada a la cantonada superior dreta de Teams. S’obrirà un panell i cal clicar de nou sobre la fotografia.

    Eliminar fotos personals del perfil

  • Aquí caldrà clicar primer a “Elimina la foto” i a continuació a “Desa”.

Un cop esborrada la fotografia, en un màxim 24 hores es sincronitzarà el canvi a tot l’ecosistema Microsoft 365.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB