Divendres, 7 de maig de 2021

Providència i Vanessa, TOLA i AAC i dones en moviment

 

Providència i Vanessa / TMB

Providència i Vanessa, TOLA i AAC i dones en moviment

Amb la Providència i la Vanessa tanquem la sèrie de quatre minientrevistes de Dones en moviment

Redacció / 12.03.21 - 07:15h

Avui, en l'últim capítol de la sèrie, coneixerem la Providència Ruiz Vega, tècnica d'operacions de línies automàtiques (TOLA), i la Vanessa Muñoz Galisteo, agent d'atenció al client (AAC), professionals amb un alt nivell de qualitat en els seus llocs de treball.

La feina de la Providència requereix garantir el funcionament operatiu de la línia atenent les instal·lacions i els equipaments així com el servei i els clients, i la de la Vanessa una dedicació exclusiva a l'atenció al client, tant en els aspectes de la informació com en la de cura del servei públic.

Avui totes dues ens expliquen el seu dia a dia, com és la seva relació amb els seus companys de feina, i ens donen una visió de la dona des de les seves professions. Com ens diu la Providència, “encara ens queda molta feina, però en la branca tècnica, s'ha de dir que les dones que pugen estan molt preparades”. I la Vanessa: “Les dones estem millorant molt, estem obrint un ventall molt ampli de possibilitats i ens estem incorporant a molts llocs de treball que abans no ocupàvem”.

Amb aquesta acció de visibilitat, TMB vol donar veu a dones de l'empresa que han estat capdavanteres en els seus àmbits laborals i que compten amb tot el reconeixement i suport de l'organització. 

I tu, et mous per la igualtat?

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB