imatge obres / TMB
imatge obres / TMB

La primera fase del tall parcial del servei de metro a la L3 està a punt de finalitzar

Durant aquest mes d’agost s’estan duent a terme obres a les línies 1 i 3 del metro. Les tasques consisteixen en la millora i la renovació d’elements d’infraestructura de la via i en l’ampliació del sistema de drenatge.

Redacció / 09.08.17 - 09:56h

Des del dissabte 29 de juliol i fins al dilluns 14 d’agost, el tram de metro de la L3 comprès entre Vall d’Hebron i Canyelles, de 3 quilòmetres de longitud, ha deixat sense servei les estacions Montbau, Mundet i Valldaura per les obres de substitució de dos aparells de via de tipus diagonal que han millorat l’accés a la zona nord del taller de Sant Genís. 

La fase 2, que afecta el tram de 2,5 quilòmetres de longitud entre les estacions Lesseps i Vall d’Hebron s’iniciarà el dimarts 22 d’agost i finalitzarà el diumenge 3 de setembre. Durant 13 dies quedaran sense servei les estacions Vallcarca i Penitents pels treballs de renovació d’1,4 quilòmetres de via simple d’aquest tram i també per la substitució d’un aparell de via de tipus diagonal ubicat entre les estacions Penitents i Vall d’Hebron. Igual que a la fase 1, els usuaris de la línia disposaran d’un servei especial d’autobusos amb parada a cada una de les estacions afectades.

La línia 1 té interromput el servei entre Torras i Bages i Fondo fins al 31 d’agost per la renovació de 4 quilòmetres de via simple. Es modernitza completament la infraestructura d’1 quilòmetre de via i les travesses i les fixacions dels 3 quilòmetres restants, alhora que es renova i s’amplia el sistema de drenatge i se substitueix l’aparell de via de tipus diagonal de Santa Coloma. Les estacions que estan sense servei durant aquests 32 dies són Trinitat Vella, Baró de Viver, Santa Coloma i Fondo. 

Els viatgers disposen de dos serveis especials d’autobusos que cobreixen el tram afectat. Una llançadora de bus enllaça Torras i Bages i Fondo, amb parada a Baró de Viver i Santa Coloma, i una altra llançadora va de Torras i Bages a Trinitat Vella.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
L1 / L3 / Metro
Conceptes
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB