Dissabte, 28 de novembre de 2020

Primera exposició del Grup de Fotografia TMB

 

Fotògrafs a l'andana de Sagrera / Miguel Ángel Cuartero

Primera exposició del Grup de Fotografia TMB

El grup de fotografia de TMB omple les parets de la Sala Gaudí del 27 al 31 de gener amb una mostra representativa de l'obra d'alguns dels 40 aficionats que es troben cada dijous a Santa Eulàlia.

27.01.14 - 12:45h

L'any passat, el departament de Polítiques d'Integració va atendre el suggeriment de Miguel Ángel Benito, un treballador que va proposar crear un espai on els aficionats a la fotografia de TMB poguessin compartir coneixements i experiència.

Arran de la petició, el departament de Polítiques d'Integració va crear el Grup de Fotografia de TMB i els va oferir la possibilitat de reunir-se a les instal·lacions de Santa Eulàlia tots els dijous de l'any.

L'exposició s'instal·la a Flickr

La iniciativa va resultar tot un èxit. Actualment el grup compta amb més de 40 membres que no només han creat un espai per compartir coneixements, sinó que també es reuneixen per posar en pràctica tot el que han après.

Fruit de totes les trobades i experiències viscudes conjuntament en aquests mesos, el grup presenta la primera exposició: un recull de 54 fotografies que es podran veure a la Sala Gaudí del 27 al 31 de gener i al Flickr GenTMB.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB