Dimecres, 4 d'agost de 2021

Presentació del documental solidari “K3-Broad Peak 8047m.”

 

Jesús Morales en l'ascens al Broad Peak

Presentació del documental solidari “K3-Broad Peak 8047m.”

En el marc de les accions solidàries organitzades per un grup de treballadors de TMB per recaptar fons en ajuda de les víctimes dels recents terratrèmols que ha patit Nepal, Jesús Morales presenta el documental “K3-Broad Peak 8047m.”.

Redacció / 03.06.15 - 10:34h

Jesús Morales, alpinista i president de la Unió Excursionista d’Horta, ha establert una relació molt estreta amb el Nepal i el poble xerpa com a conseqüència de les diverses expedicions que ha realitzat a l’Himàlaia.

Commocionat pel terratrèmols que ha patit el poble nepalès, i que han deixat més de 8.000 víctimes mortals, 14.000 ferits i un munt de gent sense casa, el nostre company, amb l’ajuda de la UEC d’Horta, ha decidit organitzar una acció solidària amb la finalitat de recaptar fons per pal·liar els efectes de la tragèdia.

El 4 de juny, a les 8 del vespre, , presenta als Lluïsos d’Horta. “K3-Broad Peak 8047m.”, un documental que descriu la seva última expedició: la pujada, acompanyat per xerpes de l’Himàlaia, a la serralada del Karakorum i l’ascens al Broad Peak, de 8047 metres d’altitud.

El preu de l’entrada a la projecció del documental, que estarà acompanyada d’un te nepalès, és lliure i consisteix en un donatiu solidari que es destinarà a Everest Summiteers Association per ajudar a les zones més remotes del país.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB