Diumenge, 5 de juliol de 2020

Portes obertes al CCM, CSPC, CCB i a la gossera per a les famílies dels treballadors

 

Portes obertes

Portes obertes al CCM, CSPC, CCB i a la gossera per a les famílies dels treballadors

Esgotades les places per a la visita a la gossera. Els dies 2 i 3 de gener, coincidint amb les vacances escolars, els treballadors que ho vulguin tindran la possibilitat de mostrar el Centre de Control de Metro, el Centre de Control de Bus, el Centre de Seguretat i Protecció Civil o la gossera de Boixeres als seus fills.

Redacció / 23.12.19 - 08:07h

Apropar l'entorn professional de TMB als familiars, que coneguin de prop unes instal·lacions des d'on es controla diàriament el servei de transport públic de la ciutat i aconseguir que els més menuts de la casa prenguin consciència de la gran tasca que es fa a les xarxes de transport de TMB, cada dia de l'any i les 24 hores gràcies a l'esforç, la professionalitat i la dedicació dels seus és l'objectiu d'aquestes visites guiades.

El programa de visites és el següent: 

  • Dijous 2 de gener, a les 12.30h, visita al Centre de Control de Bus.
  • Dijous 2 de gener, a les 11.30h, visita a la gossera de Boixeres, amb un grup de 25 infants. 
  • Divendres 3 de gener, a les 11.30h  i  a les 12.30h, visites al Centre de Control de Metro i al Centre de Seguretat i Protecció Civil.

Les persones interessades només cal que enviïn un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat tot indicant clarament les seves dades personals (nom, cognoms i número de treballador), el centre que es vol visitar, l'horari de visita escollit i el nombre d'infants que hi assistiran. Tot seguit, els contestaran si hi ha disponibilitat i els confirmaran l'assistència o els proposaran una data nova, si fos el cas. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB