Divendres, 28 de gener de 2022

PeixosPeixeres retraten la tasca diària dels treballadors de TMB

 

Actors de PeixosPeixeres / M.A. Cuartero

PeixosPeixeres retraten la tasca diària dels treballadors de TMB

La companyia de teatre PeixosPeixeres va fer una representació teatral que relata la història d'una persona que s'està formant a l'empresa amb l'objectiu d'incorporar-se a TMB.

Redacció / 24.11.14 - 10:08h

Organitzat per l'Associació Andana Central i dins del marc del 90è aniversari de Metro, l'Espai Gaudí es va transformar el dijous 20 de novembre en un escenari teatral, en un acte de reconeixement dels treballadors de Metro. L'obra de teatre fa visible la formació d'un nouvingut a Metro, en concret als trens, i relata diverses incidències.

L'esdeveniment va comptar amb la participació de l'exdirector general de Metro, Agustín del Castillo, que va parlar de la seva trajectòria a la casa.

En l'última part de l'acte es va fer una retrospectiva fotogràfica de la història de Metro a càrrec dels empleats.

La cloenda de l'acte va anar a càrrec del director de Comunicació, Santiago Torres, que va recolzar l'Associació Andana Central Amics del Metro de Barcelona com a entitat organitzadora.

Participants en l'obra de teatre: Aitor García, Ana Espasandín, Carme Balaguer, Estrella León, Fanny Ferran, Joan Ochando, Josep Guerra, Marisa Lesaca, Ramon Carbó, Ramon Pros i Toni Cervantes.

Dos dels actors en un moment de l'obra / M.A. Cuartero
Dos dels actors en un moment de l'obra / M.A. Cuartero
Agustín del Castillo / M.A. Cuartero
Agustín del Castillo / M.A. Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB