Dijous, 25 de febrer de 2021

Participa en els V Premis MC 28 Abril de MC Mutual

 

Participa en els V Premis MC 28 Abril de MC Mutual

Fomentar la prevenció de riscos laborals entre els treballadors i estudiants i augmentar la cultura preventiva és l’objectiu d’aquests premis.

Redacció / 21.01.13 - 11:58h

Emmarcat dins dels actes de celebració del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball, MC Mutual ─la mútua daccidents de treball i malalties professionals de TMB─ convoca per cinquè any consecutiu els Premis MC 28 d’Abril. Aquests guardons tenen com a objectiu fomentar la prevenció de riscos laborals entre els treballadors i estudiants i aconseguir augmentar la cultura preventiva.

Els premis consten de tres categories, en les quals treballadors i estudiants han de reflectir a través de textos i fotografies aquells aspectes, conductes i reflexions que ajudin a integrar la prevenció en totes les facetes de la vida.

Participar-hi és molt fàcil i és obert a tothom. Les bases del Premi MC 28 d’Abril i els premis es poden consultar al web.  La data límit de presentació dels treballs finalitza l1 de març del 2013.

En l’edició anterior en Jesús Buj Aleixandri, treballador de TMB, va guanyar el premi a la carrera professional en Prevenció de Riscos Laborals. Per més informació, vegeu la IV Edició.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB