Josep Saumell i Manel Ruiz a la sala de reunions / TMB
Josep Saumell i Manel Ruiz a la sala de reunions / TMB

Novetats a la junta de l’Associació de Jubilats de Metro

L'Associació de Jubilats de Metro ha renovat la junta per donar continuïtat al projecte, nascut l'any 1986. Mantenir el ritme de les activitats culturals i de lleure ofertes als socis és el repte de futur que assumeixen tots junts.

Redacció / 17.06.14 - 12:38h

L'Associació de Jubilats de Metro, que s'apropa als 30 anys de vida, ha renovat recentment la junta. El resultat dels canvis permet donar continuïtat a un projecte que s'ha consolidat amb el treball i la il·lusió de tots els socis. Josep Lluís Marrón, que ha estat l'últim president i continua en actiu com a vocal, ha donat pas en el càrrec a Josep Saumell, que havia exercit fins ara com a tresorer, càrrec que actualment està en mans de Joan Vila. L'actual vicepresident és Manel Ruiz, i el secretari, Agustí Muñoz.

La nova junta ha heretat un projecte consolidat per l'equip anterior, un equip del qual la majoria de membres de la nova junta ja formava part. Ara bé, també ha heretat un context econòmicament difícil: la subsistència de l'entitat i el manteniment de les activitats són els objectius bàsics que es planteja el nou equip. L'optimització de la gestió econòmica i les millores que permet la informatització, conjuntament amb la difusió de les activitats de l'associació a través de la intranet corporativa, han de permetre fer créixer el nombre de socis i alhora millorar la tresoreria de l'entitat.

Les activitats que es desenvolupen setmana rere setmana a les instal·lacions de Sagrada Família són les classes d'anglès i de ball en línia, les conferències, els jocs de taula i les projeccions. Un ventall ampli i variat, que recull opcions per a tots els gustos.

A banda de les activitats setmanals, l'associació organitza sovint sortides i excursions, des d'una sardinada a Llançà fins a un creuer per la Mediterrània, i celebra 4 festes nostrades: Nadal, Carnestoltes, la Castanyada i Sant Joan. Hi ha també cada any una festa molt especial: l'homenatge als socis que compleixen 80 anys, que enguany han estat 5.

Tot plegat permet als socis gaudir d'una oferta de lleure i cultura variada i de qualitat gràcies a la dedicació de la junta, formada per persones que hi aporten temps i coneixements en funció de la seva experiència, i a l'esforç de tots els socis.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB