Dijous, 16 de setembre de 2021

Nou gestor documental de TMB

 

Nou gestor documental de TMB

La nova eina, que substitueix el llibre de procediments,  automatitzarà i facilitarà la gestió de documentació de la companyia facilitant l’accés a tot el personal i garantint el bon govern documental. 

Redacció / 15.04.21 - 12:36h

El gestor documental està construït sobre un entorn SharePoint, i permet, de manera àgil i segura, garantir que la versió publicada de tota la documentació sigui la més actualitzada. Alhora, incorpora noves funcionalitats com la de validar i el manteniment dels documents cada 5 anys. 

La necessitat sorgeix de l’obsolescència de l’actual “Llibre de Procediments” —creat l’any 1999—, que presenta algunes mancances, com la dificultat d’interrelacionar documents entre si, no garanteix l’actualització i/o manteniment de documents i té una estructura antiga i poques funcionalitats d'ajuda, entre d’altres. 

Durant els propers dies es migrarà al nou gestor documental tota la documentació que actualment forma part del llibre de procediments, que deixarà d’estar actiu el dia 16 d’abril, coincidint amb la posada en servei de la nova eina.  

Tots els documents que actualment incorpora el Llibre de procediments es migraran al nou Gestor Documenta i, fins que no estigui operativa la nova eina, el “Llibre de procediments” seguirà estant disponible per la consulta de documents per a tot el personal de TMB. 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB