Dijous, 25 de febrer de 2021

Mou-te per la gent gran

 

Un treballador de TMB llueix una samarreta amb l’eslògan Jo trio la gent gran / Pep Herrero

Mou-te per la gent gran

El resultat de la 3a edició de la campanya “Tria la teva causa” per a aquest any 2013 ha estat "Mou-te per la gent gran", amb un 39% dun total de 1.911 votacions.

Redacció / 26.03.13 - 12:24h

"Mou-te pels drets dels infants" ha quedat en segon lloc, amb el 24% dels vots. La lluita per les persones amb discapacitat i per a la protecció dels animals han rebut un 12% i un 16% dels vots respectivament. La lluita contra la violència de gènere ha comptat amb el suport del 9% dels participants.

La campanya "Mou-te per la gent gran" durà a terme un conjunt d’accions que es desenvoluparan durant l’any 2013 i que tindran per objectiu informar i sensibilitzar per ajudar les persones grans que ho necessiten.

"Tria la teva causa”, que va néixer l’any 2011, és el projecte en què els treballadors de TMB decideixen la causa solidària a la qual volen que l’empresa doni suport durant l’any. Està emmarcat dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat i en les dues edicions anteriors les causes majoritàriament escollides pels treballadors de lempresa han estat la lluita contra el càncer el 2011 i la lluita contra la fam i per l’eradicació de la pobresa el 2012.

L’edició d’aquest any ha incorporat la novetat que han estat els mateixos treballadors els que han proposat les causes que després han estat votades.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB