Dissabte, 28 de novembre de 2020

Missatge URGENT del Servei de Salut

 

Missatge URGENT del Servei de Salut

El personal sanitari de TMB està treballant per donar resposta a tots/es els treballadors en la pandèmia del COVID-19. Les trucades o correus electrònics que els envieuen aquests moments han de ser ÚNICAMENT I EXCLUSIVAMENT per consultes en relació al COVID-19.

17.03.20 - 15:21h

• Persones amb simptomatologia: Tos, febre, malestar general i/o dificultat respiratòria
• Contactes estrets (*) amb familiars,  amics o companys de feina que han estat diagnosticats de sospita de COVID-19 o COVID-19 confirmat
• Persones en aïllament domiciliari (**) que estaven asimptomàtiques i ara presenten alguna simptomatologia
• Treballadors a qui han diagnosticat COVID-19 o sospita de COVID-19
NO HA DE TRUCAR NINGÚ PERQUÈ LI CONFIRMEM QUE ÉS PERSONA ESPECIALMENT SENSIBLE AL COVID-19, TENIM TOTS ELS REGISTRES A LES HISTÒRIES MEDICOLABORALS. En cas que tingueu dubtes de si ho tenim o no, NO TRUQUEU NI ENS ENVIEU MAILS, de ben segur que teniu documentació mèdica que ho acredita, ja ens l’aportareu quan hagi acabat la pandèmia.
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ. Infermeres i metges de TMB

(*) Contacte estret: persones amb les que algú ha estat ha estat en el mateix lloc que un cas probable o confirmat, mentre que el cas presentava simptomes durant més de 15 minuts a menys de 2 metres.
(**) Aïllament domiciliari: persones que han sigut un contacte estret i han de romandre a casa durant 14 dies sense sortir per a res. http://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/coronavirus-consells-aillament-domiciliari.pdf

 

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB