Divendres, 28 de gener de 2022

Més de 200 informadors reben formació al CON Triangle

 

Sessió formativa a les instal·lacions del CON Triangle

Més de 200 informadors reben formació al CON Triangle

Per donar a conèixer la nova xarxa de Bus, TMB i l'Ajuntament de Barcelona han contractat més de 200 informadors que recorreran durant dues setmanes les parades de la xarxa actual afectades per modificacions i el traçat de les noves línies.

Redacció / 12.11.13 - 15:37h

Donar a conèixer les 5 noves línies i els 19 intercanviadors que es posaran en funcionament el proper 18 de novembre, i avisar els usuaris de les millores i canvis que han fet créixer l'actual xarxa de bus per convertir-la en una xarxa d'altes prestacions, són alguns dels objectius principals de la campanya de comunicació iniciada per TMB i l'Ajuntament de Barcelona el passat 7 de novembre. El desplegament de 200 informadors, que lliuraran fullets i atendran les preguntes dels usuaris de l'autobús, és un dels eixos més rellevants de la campanya. Des del dia 11 de novembre i durant dues setmanes alguns dels pals i de les marquesines que identifiquen les parades dels autobusos de TMB estaran atesos de set del matí a vuit del vespre per informadors que han rebut una formació específica a les instal·lacions de TMB.

Amb la finalitat que tots els informadors puguin atendre els ciutadans amb el màxim de detall, TMB va obrir els dies 7 i 8 de novembre les portes del CON de Triangle per donar-los la formació necessària en funció de la zona on treballen. Cadascuna de les jornades es va dividir en tres mòduls.

Desenvolupament de les jornades formatives

En el primer mòdul s'ha presentat l'empresa i s'ha explicat als assistents què és la nova xarxa de bus i quins són els aspectes més rellevants de la nova ampliació.  Tenint en compte que un dels aspectes més significatius de l'ampliació són els intercanviadors, que facilitaran els transbordaments i permetran que més ciutadans arribin més ràpid a més destinacions, s'ha incidit amb especial atenció en el sistema tarifari integrat.

En el segon mòdul els informadors s'han dividit en grups en funció de la línia que atendran i un CGOL els ha detallat els canvis que hi haurà en la seva zona de treball. S'han repartit dossiers informatius de cadascuna de les noves línies amb plànols informatius de tots els canvis perquè els 200 joves que atendran els usuaris a peu de carrer disposin d'una eina fàcil i intuïtiva per resoldre els dubtes dels ciutadans.

En el tercer mòdul, de caire eminentment pràctic, els informadors han pogut pujar a un autobús i fer el recorregut de la nova línia que els ha estat assignada. El viatge els ha permès seguir la ruta completa i veure “en directe” els punts des d'on repartiran els fullets i atendran els usuaris.

Les dues jornades s'han desenvolupat amb normalitat i tots els informadors han assolit els coneixements pràctics i teòrics necessaris per informar els ciutadans sobre la nova xarxa de bus.

A la revista "Hora Punta" pots llegir l'article "Dubtes sobre la nova xarxa de Bus? Pregunta als informadors!" sobre el desplegament dels informadors a peu de carrer.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB