Diumenge, 5 de juliol de 2020

L'edició 2014 del "Tria la teva causa" s'obre a la participació dels treballadors

 

Imatge de 3 interrogants / TMB

L'edició 2014 del "Tria la teva causa" s'obre a la participació dels treballadors

TMB inicia un any més la campanya “Tria la teva causa” amb la implicació de tota la plantilla. Tots els treballadors estan convidats a proposar una o més causes solidàries mitjançant la intranet corporativa.

Redacció / 20.02.14 - 15:47h

L'any passat la GenTMB va ser protagonista en tot el procés de selecció de la causa solidària: els treballadors van escollir des del primer moment el projecte que va ser referent en matèria d'acció social. La iniciativa va ser tot un èxit i es van realitzar 11 accions en l'àmbit que va guanyar la votació: Mou-te per la gent gran.

L'any 2014, amb la voluntat de consolidar un model que ha fet un pas endavant en el compromís social dels treballadors de la companyia, es torna a obrir el procés de participació mitjançant el qual cada  treballador pot proposar una o més causes solidàries. Mitjançant la intranet corporativa ja es pot respondre l'enquesta, que estarà activa fins al dia 13 de març. Cada treballador pot proposar una o dues causes solidàries. Un cop finalitzat el termini establert, es comptabilitzaran les cinc causes més proposades pels treballadors.

Entre el 17 de març i el 14 d'abril es tornarà a convidar tota la plantilla per triar entre les cinc causes guanyadores, i mitjançant una nova enquesta, que també estarà disponible a la intranet, es decidirà la causa solidària de l'any 2014. L'últim trimestre de l'any, TMB desenvoluparà tot un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització entorn de la causa triada pels treballadors.

"Tria la teva causa" s'emmarca dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat i garanteix que siguin els treballadors de la companyia els que decideixin quin ha de ser el projecte referent en matèria de solidaritat.

L'any 2011 la GenTMB va col·laborar en la lluita conta el càncer, l'any 2012 en l'objectiu d'eradicació de la pobresa i l'any 2013 es va mobilitzar per la gent gran. I el 2014? Fes la teva proposta seguint aquest enllaç.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB