Dissabte, 6 de març de 2021

Jornada de prevenció de l’obesitat a TMB

 

Poma verda

Jornada de prevenció de l’obesitat a TMB

El divendres 19 d’abril se celebrarà al CON de Zona Franca i a l’edifici d’oficines de TMB una jornada de prevenció de l’obesitat.

Redacció / 16.04.13 - 11:33h

L’equip mèdic de TMB i el Dr. Manel Carrillo, metge endocrí i nutricionista que fa dotze anys que col·labora amb l’empresa, han elaborat un programa de pèrdua de pes adreçat als treballadors amb obesitat. L’objectiu principal d’aquesta jornada és millorar la qualitat de vida dels treballadors amb obesitat que sol·licitin ajuda, promovent una alimentació adient i ajudant-los a baixar pes.

A partir de les 4.30 hores de la matinada fins a les 9 hores, al CON de ZF s’instal·larà un estand on s’informarà els treballadors que hi estiguin interessats sobre diferents temes relacionats amb l’obesitat (de què es tracta, quines conseqüències té l’obesitat per a la salut, consells sobre alimentació, activitat física, motivació, etc.) i es faran algunes proves com el càlcul IMC (Índex Massa Corporal); repartiment del greix al cos, etc. Entre les 9.30 h i les 13 h,  l’estand es traslladarà a les oficines de TMB.

L’assistència a aquesta jornada és voluntària i gratuïta per a tots aquells empleats, de tots els centres de treball, que hi puguin estar interessats.

El Servei de Prevenció de l’empresa disposa, des de fa més de 12 anys, d’un programa  específic, coordinat pel Dr. Carrillo, dirigit a les persones que per motius de salut han de perdre pes (persones amb obesitat o sobrepès associat a algunes malalties concretes com diabetis mellitus, HTA, patologia osteomuscular, etc.)

Tractament

L’objectiu del tractament és perdre el 10% del pes inicial en un any de tractament, i consisteix en: 

  • Visites mensuals al llarg d’un any.
  • En la primera visita s’estableix un pla d’alimentació personalitzat.
  • En les visites successives es fa seguiment de pes i distribució del greix corporal amb modificacions, si cal, del pla d’alimentació.
  • El programa està parcialment subvencionat per l’empresa, i passat un any, si s’aconsegueix l’objectiu marcat, se subvenciona totalment.

Els treballadors interessats a obtenir més informació o inscriure-s’hi, poden consultar el Servei de Prevenció-Medicina del Treball (tel.: 932 148 077, intern: 88077).

Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB