Dilluns, 13 de juliol de 2020

El Jordi i el Manuel, actors del curtmetratge de ficció del director de cinema Xavi Porta

 

Jordi i Manuel

El Jordi i el Manuel, actors del curtmetratge de ficció del director de cinema Xavi Porta

El dijous 30 de juny, dins de la 3a edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar, es farà la preestrena de la pel·lícula “Tot el que necessiten és amor”, en la qual actuen dos empleats de TMB.

Redacció / 28.06.16 - 11:37h

Jordi Izquierdo Berbel i Juan Manuel Alguacil González treballen al magatzem de Boixeres com a magatzemistes. Tots dos treballadors formen part de l'elenc d'artistes que treballen al curtmetratge “Tot el que necessiten és amor”  dirigit per Xavier Porta.

Es tracta d'un curt mut, difícil d'encaixar en un sol gènere cinematogràfic, ja que té pinzellades romàntiques, de cinema negre, dramàtiques, còmiques... Un còctel de gèneres en un curt no apte per a tots els públics. 

El Jordi, que és un dels protagonistes de la pel·lícula junt amb l'actriu Marta Hernández, fa el paper d'un personatge, el Sebas, que no està content amb la seva vida trista, grisa i solitària, que no li agrada la feina que fa i que està fart de tot el que l'envolta fins que passa alguna cosa en un moment de la seva vida que l'omple de color.

El Manuel fa un petit paper donant vida a un mafiós que és assassinat en un intercanvi de mercaderies.

La preestrena es farà el dijous 30 de juny a les 20.30 hores a l'Auditori de la Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar, c/ Progrés, 22  de Pineda de Mar, Barcelona. És un acte públic i gratuït i hi pot assistir tothom que ho desitgi.

L'estrena oficial tindrà lloc a Pallejà durant el mes de juliol. 

 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB