Dissabte, 28 de novembre de 2020

Ja pots inscriure't. Forma’t en moviment!

 

Formació / TMB

Ja pots inscriure't. Forma’t en moviment!

Tens quatre cursos a la teva disposició: Orientació al client en l’era digital, Lideratge d’equips, Storytelling, i com Gestionar la teva energia i no el teu temps.

Redacció / 29.05.19 - 12:55h

Els quatre cursos estan oberts a tots els empleats de TMB que hi estiguin interessats, tot i que les places són limitades a 80 persones per curs i a un sol curs per persona, de manera que els 80 primers inscrits per curs són els que podran realitzar la formació.

Les inscripcions als quatre primers cursos es faran de manera esglaonada i la data d’inici del curs es comunicarà oportunament. Si t’hi inscrius, és imprescindible assumir el compromís de finalitzar el curs. 

Tant el programa formatiu com una demo de cada curs els trobaràs a sota del cartell d’inscripció.  Si estàs interessat a inscriure-t'hi clica l’enllaç o, si ho prefereixes, pots anar a la web de formació o fer-ho mitjançant l‘aplicació mòbil GenTMBapp.

Tots els cursos tenen una introducció al concepte d’Accessibilitat a TMB que haureu de visualitzar. A partir del setembre es farà una segona edició d’aquesta formació.

Si vols més informació contacta amb la Mònica Codina a través de la direcció de correu mcodina@tmb.cat o bé per telèfon al número 89297.

Entra, informa-te'n i matricula-t'hi!

 
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB