Dissabte, 19 de setembre de 2020

Infants il·lusionats en les visites a la gossera, CCM, CSPC i CCB

 

Infants il·lusionats en les visites a la gossera, CCM, CSPC i CCB

Els dies 4, 5 i 6 de setembre  les portes del Centre de Control de Metro i el Centre de Control de Bus, del Centre de Seguretat i Protecció Civil i de la gossera de Boixeres es van obrir per als familiars dels treballadors.

Redacció / 09.09.19 - 11:13h

Les visites es van iniciar el dimecres 4 amb l'obertura de les portes del CCM i el CSPC per als infants i familiars dels treballadors. Van continuar el dijous 5 amb la visita al CCB i es van tancar el divendres 6 de setembre amb la visita estrella, la gossera de Boixeres. 

Les tres jornades van ser guiades pels monitors del TMB Educa i pels tècnics de comunicació interna, que van acompanyar els infants i familiars per ensenyar-los, de primera mà i en directe, la feina que es fa a TMB.

L'objectiu d'aquestes visites guiades és apropar l'entorn professional de TMB als familiars, que coneguin de prop unes instal·lacions des d'on es controla diàriament el servei de transport públic de la ciutat i aconseguir que els més menuts de la casa prenguin consciència de la gran tasca que es fa a les xarxes de transport de TMB, cada dia de l'any i les 24 hores, gràcies a l'esforç, la professionalitat i la dedicació dels seus.

A causa de l'èxit que estan tenint, la propera edició es farà coincidint amb les vacances de Nadal. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB