Dimarts, 2 de juny de 2020

La importància d'una bona salut bucodental

 

Salut dental / TMB

La importància d'una bona salut bucodental

Els treballadors de TMB que ho desitgin tenen la possibilitat de fer una higiene i una revisió bucodental gratuïta durant el mes de juny. 

Redacció - Servei de Prevenció / 25.05.15 - 08:30h

Dins les campanyes periòdiques de foment d'hàbits de vida saludables, el Servei de Prevenció ha arribat a un acord amb Quality Medical Service (QMS), un centre mèdic de referència a Barcelona amb gairebé 25 anys d'experiència. Durant el mes de juny, els treballadors que ho desitgin podran fer-se una higiene dental, juntament amb una valoració i diagnòstic gratuïts de la seva salut bucodental. S'hi Inclou una avaluació prèvia, anàlisis i radiografia, sempre que el professional ho consideri necessari.

Els interessats podran contractar qualsevol tractament posterior en condicions avantatjoses.

Tot i que sovint s'associa una bona salut dental a una qüestió estètica, les dents tenen un paper molt important en el procés digestiu, ja que mastegar correctament els aliments facilita la digestió. És per això que cal conservar la dentadura en el millor estat possible, ser curosos amb la higiene diària i fer les revisions periòdiques per detectar patologies i posar-hi remei.

Per a més informació, podeu consultar el cartell de la campanya.

Activa la teva salut!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB