Dijous, 16 de setembre de 2021

I el guanyador del Repte Estació del Futur és…

 

I el guanyador del Repte Estació del Futur és…

El projecte Metrolineres, de l'equip format per José Antonio Jiménez, Jordi Reig, Fernando José González i José Miguel López, ha estat el guanyador del primer repte d'innovació obert a tota la comunitat de TMB.

Redacció / 26.04.21 - 09:50h

Dimecres passat, Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació, es va dur a terme un seminari web, convocat per TMBInnova, sobre la importància d'innovar i les claus per fer-ho, i en cloure'l, es va desvelar el projecte guanyador del Repte Estació del Futur, que ha estat Metrolineres.

Es tracta d'un projecte per reutilitzar l'energia recuperada de forma sostenible dels combois de metro per alimentar punts de recàrrega per als vehicles elèctrics lleugers com patinets o bicicletes ubicats a l'exterior de les estacions, fomentant així la intermodalitat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

El premi accèssit va ser per al projecte Canvi radical en la il·luminació, de l'equip format per Cristina Viñals, Haidé Rius i Joan Romero Jaimez.

Entre els guanyadors, José Miguel López va obtenir la menció Emprenedoria per haver estat el participant més actiu.

També es va atorgar la menció especial Àrea d'Innovació, al projecte més ambiciós i amb més impacte social, al projecte No pensis (només) en una estació de Metro, de l'equip format per José Manuel Iñigo, Nani López, Albert Simó, Moisès Morató i Enric García.

Finalment, la Marta Cordero Bajo va ser la guanyadora del sorteig, entre els participants a la votació dels vídeos finalistes. 

Felicitats a tots els guanyadors i participants en el repte!

Podeu veure el vídeo de l'esdeveniment del Dia Internacional de la Creativitat i la Innovació.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB