Grup atlètic TMB / Grup atlètic TMB
Grup atlètic TMB / Grup atlètic TMB

El grup atlètic TMB guanya el premi “empresa més ràpida” en la 1a edició de la Cursa de les Empreses

Deu membres del grup atlètic TMB van participar en la 1a edició de la Cursa de les Empreses amb uns resultats excel·lents. 

Redacció / 28.12.16 - 08:22h

Ángel Córdoba Muñoz; Roberto Iglesias Delgado; Carlos Álvarez Cividanes; José Luis Pescador Ciruela; Raül Calvo Lamela; Josué León Latorre; Jordi Mosteirin Rodríguez; Abilio Henrique Ferreira Guedes; Eusebi Ranchal Pérez y Jaime Carmona Sevillano són els membres del grup atlètic TMB que van participar el diumenge 18 de desembre en la primera edició de la Cursa de les Empreses, que va aplegar prop d'un miller de corredors de 200 empreses al recinte de la Fira de Barcelona per córrer 10 quilòmetres.

En la classificació individual cal destacar que 8 dels 10 components van aconseguir classificar-se dins dels 100 primers classificats, d’entre un total final de 478 participants que van acabar la cursa.

En la classificació per equips, l’equip TMB 1 (de 3 integrants i distància de 10 km) va quedar campió; l'equip TMB 3 (de 3 integrants i distància 10 km) va quedar 5è, i l'equip TMB 4 (de 4 integrants i en la distància de 10 km) va quedar 2n, subcampió. 

Tanmateix,  i al marge de les dues copes de primers, campions en la modalitat de l’equip de 3 per 10 km, i de subcampions en la modalitat de 4 x 10 km, el sumatori de temps de tots els corredors del grup atlètic que han participat en la cursa ha permès guanyar el premi a l'empresa més ràpida. 

Un repte esportiu que uneix els companys de feina de l’empresa en una competició esportiva i amb la finalitat de promoure hàbits de vida saludables i els valors de l'esport en quatre modalitats diferents: individual executive -amb vestit obligatori-, individual, relleus i per equips. 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB