Dissabte, 24 d'octubre de 2020

El Gran Recapte d’Aliments a TMB

 

El Gran Recapte d’Aliments - Bus Solidari / TMB

El Gran Recapte d’Aliments a TMB

En el marc de les activitats de la campanya corporativa “Mou-te contra la fam i la pobresa”, els treballadors de TMB s’han sumat al Gran Recapte d’Aliments que cada any organitza la Fundació del Banc dels Aliments.

Redacció - Raquel Díaz Caro, responsable d’Acció Social / 12.12.12 - 10:03h

Els treballadors de TMB que han volgut fer les seves aportacions al Gran Recapte ho han pogut fer a través dels disset punts de recollida habilitats als centres de treball, i com cada any ha quedat de manifest el caràcter solidari de la gent de TMB, ja que s’han aconseguit més de 1.000 quilos de menjar, que alleujarà les necessitats de moltes famílies del nostre entorn més immediat.

Com a novetat, el passat 30 de novembre es va organitzar la Caravana del Bus Solidari: un autobús conduït per un voluntari de TMB i amb el suport de companys de l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya va passar per tres escoles de la ciutat per carregar aquells aliments que els alumnes havien aportat durant els dies previs i que ells mateixos s’encarregaven de dipositar al vehicle. Entre les tres escoles es van recollir més de 5.000 quilos d’aliments que finalment es van transportar amb el bus solidari fins a la seu del Banc dels Aliments a Barcelona.

 

Bus Solidari - Gran Recapte d’Aliments / TMB
Bus Solidari - Gran Recapte d’Aliments / TMB
Bus Solidari - Gran Recapte d’Aliments / TMB
Bus Solidari - Gran Recapte d’Aliments / TMB

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB