Dissabte, 6 de març de 2021

La GenTMB fa de la BML el millor esdeveniment de captació de fons del 2015

 

Cartell BML

La GenTMB fa de la BML el millor esdeveniment de captació de fons del 2015

La Magic Line, una prova esportiva i solidària en què la GenTMB ha estat present, ha estat guardonada com el millor esdeveniment de captació de fons de l'any 2015.

Redacció / 22.09.15 - 12:48h

El guardó, atorgat per l'Associació Espanyola de Fundraising, reconeix l'Obra Social Sant Joan de Déu per la capacitat de mobilització, l'originalitat i el suport social que ha tingut la Barcelona Magic Line, (BML).

En la darrera edició, la segona, la caminada solidària de Sant Joan de Déu va comptar amb 10.000 participants i 600 voluntaris, fet que va permetre captar 225.000 € per a projectes d'interès social.

Han estat 2 les edicions celebrades i la GenTMB ha estat en totes dues. No només formant equips per córrer, sinó que també hi han participat membres dels grups esportius, culturals i/o socials de TMB. 

El 28 de febrer del 2016 està prevista la tercera edició i la GenTMB hi tornarà a participar per omplir els carrers de solidaritat. 

Què és la BML?

La BML és una caminada no competitiva en la qual participen equips d'entre 3 i 25 persones. 

És una prova esportiva que busca sensibilitzar i recollir fons per als programes d'atenció a les persones més vulnerables de Sant Joan de Déu.

Cada equip es marca un repte solidari: implicar el seu entorn per sensibilitzar com més gent millor i recollir diners per a programes socials, i un repte esportiu, la distància a recórrer el dia de la caminada. El 100% dels diners aconseguits en el marc de la BML es destinen als programes de salut mental, discapacitat intel•lectual, dependència, persones sense llar, infància hospitalitzada, recerca biomèdica i cooperació internacional de la Fundació Sant Joan de Déu.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB