Dissabte, 6 de març de 2021

La GenTMB col·labora amb la Barcelona Magic Line

 

Fotografia d'alguns participants en la cursa / Grup Fotogràfic TMB

La GenTMB col·labora amb la Barcelona Magic Line

Els grups atlètic, fotogràfic i excursionista han assolit amb escreix el doble repte esportiu i solidari: van recórrer els set turons previstos en la cursa Barcelona Magic Line i han recaptat més de 600 €.

Redacció / 05.03.14 - 10:00h

Una representació dels grups atlètic, fotogràfic i excursionista de TMB, acompanyada per altres companys de l'empresa, va recórrer els carrers de Barcelona diumenge 2 de març al matí amb la Barcelona Magic Line. Els va reunir un doble repte, l'esportiu i el solidari, amb un únic objectiu: col·laborar amb l'obra social de Sant Joan de Déu, una institució amb més de 500 anys d'història que ha mantingut amb convicció el valor de l'hospitalitat com a nucli essencial de la seva tasca.

El repte esportiu es va celebrar en un ambient festiu i distès. Els grups atlètic, fotogràfic i excursionista havien assolit amb escreix el repte solidari, i tot convidava a fer de l'esforç i la companyia una veritable celebració. La venda de fotografies i les aportacions dels voluntaris havien superat amb escreix la fita establerta i s'havien superat els 600 €.

Si visiteu aquest enllaç podreu veure algunes fotografies que hi ha penjades al Flickr de GenTMB.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB