Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Gaudeix dels avantatges del Club GENTMB i aconsegueix entrades per a la preestrena de 'Ralph rompe Internet'

 

Ralph rompe Internet

Gaudeix dels avantatges del Club GENTMB i aconsegueix entrades per a la preestrena de 'Ralph rompe Internet'

 El dia 2 de desembre, el Club GenTMB i Disney conviden els membres del Club GenTMB a assistir a la preestrena de la pel·lícula Ralph rompe Internet. ENTRADES EXHAURIDES.

 

 

 

Redacció / 21.11.18 - 07:39h

Fruit del conveni de col·laboració que TMB va signar temps enrere amb Disney per apropar la cultura als usuaris del transport públic, els membres del Club GenTMB podreu gaudir d'un matí d'entreteniment per a tota la família assistint a una preestrena exclusiva de la pel·lícula Ralph rompe Internet.

La sessió tindrà lloc el dia 2 de desembre a les 12.00 hores a la sala 8 del cinema La Maquinista (Carrer de Potosí, 2, Barcelona).

Aconseguir les entrades és molt fàcil. A partir del 26 de novembre a les 9 del matí haureu d'entrar al web del Club GenTMB, identificar-vos com a usuari i accedir a l'oferta de TMB Cultura. Ho podreu fer per mitjà del menú lateral Oci i Activitats o bé des del menú superior, fent clic a la pestanya Novetats. Un cop hàgiu accedit a l'oferta podeu descarregar fins a un màxim de quatre entrades personalitzades. Recordeu que cada cupó equival només a una entrada i que si en voleu quatre haureu de fer quatre impressions. La promoció quedarà activa al web del Club GenTMB fins a exhaurir existències.

Si encara no sou membres del Club GenTMB, formar-ne part és molt fàcil. Cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en tingueu podeu enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i us indicaran la manera d'accedir-hi.

Aquesta oferta està limitada a les 220 localitats de la sala. ENTRADES EXHAURIDES.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB