Dissabte, 24 d'octubre de 2020

La Fundació TMB regala una de les imatges de l’exposició 'Negatius de vidre'

 

La Fundació TMB regala una de les imatges de l’exposició 'Negatius de vidre'

L'Espai Mercè Sala acull una mostra única de fotografies històriques de començaments del segle XX realitzades en negatius sobre vidre que formen part del fons de la Fundació TMB.

Redacció / 05.02.20 - 13:54h

Si visites la mostra, gaudiràs d'una vintena d'instantànies en blanc i negre d'alta qualitat a partir d'uns negatius sobre vidre produïts entre el 1877 i el 1940. Les imatges abasten diferents moments viscuts a Barcelona relacionats amb els transports públics de la ciutat. 

L'exposició està produïda per la Fundació TMB amb el suport de Fujifilm i l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya (AFC) i es pot veure fins a finals de març a l'Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l'estació de Diagonal, de dilluns a divendres de 10 a 20 hores. L'entrada és gratuïta.

Si estàs interessat a descarregar-te una de les imatges, entra a la pàgina web de la Fundació de TMB. N'hi ha de tres mides: fons de pantalla estàndard amb un pes de 298 kB; fons de pantalla panoràmic amb un pes de 740 kB o la possibilitat de fer un pòster d'alta qualitat amb un pes de 12.408 kB.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB