Jaume Tintoré, director general / TMB
Jaume Tintoré, director general / TMB

La Fundació TMB, premiada per l'AMCTAIC

La Fundació TMB obté el premi per la seva col·laboració amb l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, l'AMCTAIC, en el marc de la 22a edició dels Premis Bonaplata que atorga l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya.

Albert Piqué / 18.12.14 - 15:31h

Els Premis Bonaplata tenen com a objectiu premiar aquelles persones i institucions que hagin dut a terme accions per valorar el patrimoni industrial a través de l'estudi, la rehabilitació, la difusió o reivindicació d'un territori industrial, d'un lloc industrial, d'una instal·lació industrial, tècnica o científica, de béns mobles o de documentacions industrials, tècniques o científiques.

El reconeixement és per la trajectòria de col•laboració amb el Museu i la vocació de recuperació del patrimoni del transport, i coincideix amb els actes de celebració del 90è aniversari del metro.

Aquesta és la segona ocasió en què TMB obté el premi. L'any 2011 ja va ser reconeguda per la restauració i la recuperació de l'autobús històric de dos pisos Aclo 410, vehicle construït l'any 1948 que va transportar viatgers en trajectes urbans fins al 1965.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB