Fes salut! Menja fruits secs

“TMB empresa saludable” i Serunion posen en marxa una campanya per fomentar el consum de productes saludables i, comencen l’any, promovent el consum de fruits secs.

Redacció / 02.01.23 - 07:05h

Durant tot el mes de gener, a totes les màquines de vènding de Serunion que hi ha a l’empresa, tots els fruits secs tenen un 15% de descompte.

Els fruits secs prevenen malalties cardiovasculars i no engreixen. Tenen beneficis com cuidar la salut del cor, protegir els ossos i els músculs aporten nutrients per a la pell i el cabell, són antioxidants per a les nostres cèl·lules, afavoreixen el sistema nerviós i la memòria i són font d'energia i greixos saludables.

Cal destacar que, a partir d’ara, totes les màquines de begudes calentes tindran per defecte el nivell de sucre a 0, serà el consumidor qui seleccionarà el nivell de sucre que desitja posar-s’hi.

“TMB empresa saludable” 

Un dels compromisos del Servei de salut, seguretat i benestar laboral és proporcionar a tota la plantilla, informació, eines i recursos per a poder adoptar un estil de vida saludable i segur. Des de fa més de 30 anys, a la companyia s'han realitzat campanyes de promoció de la salut promovent la salut en el lloc de treball i estimulant hàbits de vida saludables.

Recorda, per tenir un estil de vida saludable és necessari fer activitat física.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB